Achtergrond en opleidingen

Met een basisopleiding maatschappelijk werk, heb ik 18 jaar gewerkt in de sociale sector. Ik deed voornamelijk begeleidingswerk, en werkte ook 2 jaar als leidinggevende.

De bijscholingen binnen mijn begeleidingswerk (meestal systemisch georiënteerd) en mijn eigen ontwikkelingsproces kwamen samen in het volgen van een 4-jarige psychotherapie-opleiding. Een eclectische opleiding met gestalt, lichaamswerk, NLP, meditatie, en veel eigen proceswerk.

Ik startte mijn praktijk als psychotherapeut in 1999, aanvankelijk deeltijds.

Opleidingen in massage, intuïtieve ontwikkeling, actieve kunsteducatie, familie- en systemische opstellingen vulden dit aan.

Het laatste jaar volgde ik verschillende seminars  bij Open Circles, o.a. Master Entrepreneur.

In de loop der jaren vulde ik dit aan met kortere workshops in transactionele analyse, verkoop, dansexpressie, personeelsbeleid, ondernemingsbeleid, meta-programma’s, integrale visie op ziektebeelden, trauma, spiral dynamics, leiderschapsstijlen, logical levels, Appreciative Inquiry, bezield leiderschap.

Het samenbrengen van al deze verschillende ervaringen en opleidingen resulteert in een brede visie en een eclectische manier van werken.

Vanaf 2005 werk ik ook als trainer, coach en consultant voor organisaties.